Chiptuning Groningen

De meeste moderne auto’s kunnen wij voorzien van een nieuwe software. Nu vraag jij je vast af of dit ingrijpend is. Wij kunnen je garanderen dat dit niet ingrijpend is, wanneer wij jouw auto tunen programmeren we een nieuwe software naar de computer van de auto. Ben jij toch niet helemaal tevreden en heb je liever de oude configuratie terug? Dan zetten wij dit kosteloos voor jou terug!

Over Ons

Van je passie je werk maken, dat is de weg die ik heb gevolgd. Mijn naam is Maurice en ik ben gestart met Chiptuning Groningen. Chiptuning is voor mij altijd fascinerend geweest en op het moment dat ik de kans kreeg om dat zelf te gaan doen heb ik die kans meteen gegrepen.

Mijn doel is nu om de eigenaren en bestuurders van auto’s, bedrijfswagens en campers op een verantwoorde wijze meer plezier aan hun voertuig te laten beleven. Krachtiger en soepeler rijden en brandstof besparen. Voor mij was het een Eye-opener dat je door chiptuning heel eco kunt rijden.

Ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan en heb ervoor gekozen om een service aan te bieden waarbij ik bij de klant aan huis kom voor het tunen van het voertuig.

Chiptuning Groningen

Wij tunen bijna elk automerk!

Chiptuning automerken

Neem contact op om te kijken of wij jouw auto een upgrade kunnen geven!